Om os | Dit lokale Autoværksted

Løwe's autoservice Aps

Al slags autoreparation

Indhent uforpligtende tilbud

”Dit lokale autoværksted”

Servicetjek og eftersyn, problemer med elektronikken eller punkterede dæk – hos Løwe’s Autoservice ApS står vi altid til rådighed og laver reparationer på alle bilmærker.

Automekaniker Henrik Løwe overtog værkstedet i 1992. I dag driver han virksomheden på egen hånd og er altid klar til at byde dig og din bil velkommen, hvis den har problemer eller skal synes.

Vores kernekompetencer er reparation af franske biler som Citroën, Peugeot og Renault, men er naturligvis også behjælpelige, hvis din bil er af andet mærke.

Uanset hvad yder vi en kvalitetssikret service og reparerer din bil med reservedele af OE-kvalitet og yder samtidig 3 års garanti.

Værkstedet er lokaliseret på Tyrsbjergvej 114 i Korup ved Odense og deler i dag adresse med benzintanken Uno-X.

Vi yder service for bilejere i hele Odense og omegn og lægger stor vægt på den personlige kontakt – et samarbejde med os bygger nemlig på gensidig tillid og loyalitet, hvilket også er din garanti for et resultat, der lever op til dine forventninger.

Løwe’s Autoservice ApS er medlem af Automester, og du er derfor garanteret en veludført service og et færdigt resultat i høj kvalitet. Vi bliver jævnligt kvalitetssikret og deltager flere gange om året på kurser – i kraft af dette er vi i Løwe’s Autoservice ApS altid opdateret på de nyeste teknikker og materialer. Derudover er vi medlem og godkendt af CAD.

Som dit lokale autoværksted ser vi frem til din henvendelse.

Top